Domaća seoska pogača bez kvasca

"Ne postoji ništa ukusnije od domaćeg, zato što se pravi sa pravim sastojcima, bez kvasca i bez konzervanasa "
Priprema40 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
  • Ukupno pregledano5 226
  • Pregledi tokom meseca66
  • Pregledi tokom desmice66
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pomešajte sodu sa kiselim mlekom.

U posudu stavite sve sastojke i zamesite glatko testo. Ostavite da odstoji 10 minuta.

Razvucite testo i stavite u pleh, obložite ga papirom za pečenje.

Izbušite viljuškom da odstoji 30-40 minuta.

Ugrejte rernu na 250 stepeni i pecite 7-8 minuta, nemojte da smanjujete temperaturu.

Smanjite na 180 stepeni i pecite dok ne bude gotovo.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar