Maslinovo ulje s tartufom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67413
10/04/2018
"Gurmansko maslinovo ulje pogodno za najfinija i prefinjena jela "
Priprema5 min.
Ukupno5 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano701
  • Pregledi tokom meseca76
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • maslinovo ulje - 500 ml, mekog ukusa
  • biber - 5 zrna
  • tartuf - 1 komad (oko 5 g)
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite tartuf čistom krpom koja ne ostavlja vlakna.

Isecite ga na veoma tanke šajbne i zajedno sa zrncima bibera stavite u čistu i suvu flašu.

Sipajte maslinovo ulje odozgo, zatvorite dobro flašu i ostavite na nedelju dana na tamnom i prohladnom mestu, protresite je s vremena na vreme.

Kada se maslinovo ulje u flaši potroši može da se dolije sveže maslinovo ulje preko tartufa.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar