Torta Pavlova sa gotovim puslicama

Катарина Кнежевић
Катарина Кнежевић
Početnik
30/11/1999
"Naša omiljena torta, pripremljena sa gotovim puslicama - isti raskošan ukus "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano923
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • puslice - 12 komada
  • maskarpone - 200 g
  • kisela pavlaka - 200 g
  • slatka pavlaka - 200 g
  • kokosovo brašno
  • toping od jagode
  • jagode - sveže
* merne jedinice

Način pripreme

Umutite tečnu pavlaku uz pomoć miksera na gust krem. Dodajte maskarpone i kiselu pavlaku. Mutite dok ne dobijete homogenu smesu.

Poređajte puslice jednu do druge, ostavite dve-tri puslice za dekoraciju. Obilno namažite kremom.

Dekorisšite odozgo puslicama i svežim jagodama. Pospite kokosovim brašnom i prelijte topingom od jagode.

Po želji možete posuti mrvljenim puslicama.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar