Bonapeti.rs»Recepti»Deserti»Torte i glazure»Puslica torta»Torta Pavlova sa gotovim puslicama

Torta Pavlova sa gotovim puslicama

Torta Pavlova sa gotovim puslicama
Fotografije: Veselina Konstantinova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Ukupno
15 min.
Porcije
4
"Naša omiljena torta, pripremljena sa gotovim puslicama - isti raskošan ukus"

Potrebni sastojci

  • puslice - 12 komada
  • maskarpone - 200 g
  • kisela pavlaka - 200 g
  • slatka pavlaka - 200 g
  • kokosovo brašno
  • toping od jagode
  • jagode - sveže
* merne jedinice

Način pripreme

Umutite tečnu pavlaku uz pomoć miksera na gust krem. Dodajte maskarpone i kiselu pavlaku. Mutite dok ne dobijete homogenu smesu.

Poređajte puslice jednu do druge, ostavite dve-tri puslice za dekoraciju. Obilno namažite kremom.

Dekorisšite odozgo puslicama i svežim jagodama. Pospite kokosovim brašnom i prelijte topingom od jagode.

Po želji možete posuti mrvljenim puslicama.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: