Lagan i ukusan burek sa kobasicom i kačkavaljem

16/04/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4299
"Deca će sama ustati iz kreveta kada namirišu ovaj veoma ukusan burek lagan za pripremu "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano59
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Žicom se umute 3 jaja i so. Nakon toga se stavlja kiselo mleko i opet se meša. Postepeno se stavljaju prašak za pecivo, esencija ruma, vanila i smesa se proba - ako je neslana, dodaje se još soli. Nakon svega toga na kraju se stavlja i brašno.

Odvaja se malo smese, a ostatak se sipa u posudu za pečenje postavljenu papirom za pečenje.

Odozgo se ređa kobasica, nakon nje - sir i kačkavalj. Preostala smesa se sipa skroz odozgo i opet može da se stavi kačkavalj.

Peče se u prethodno zagrejanoj umrenoj rerni na 180 stepeni.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar