Provansalski umak

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73913
26/04/2018
"Prefinjen i aromatičan, kao skupi francuski parfem "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano131
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite masline i pasirajte ih zajedno sa sadržajem konzerve inćuna, kaprom i belim lukom.

Začinite biberom i solju, ako je neophodno. Umutite dobijeni pire, dodajući maslinovo ulje u tankom mlazu.

Dodajte rum i promešajte umak.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar