Boranija sa svinjskim mesom u šerpi

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
29/05/2018
"Je l ćete dodati kiselo mleko pre serviranja?"
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano841
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk, šargarepu, paprike i beli luk sitno iseckajte. U šerpu stavite ulje.

Dodajte meso, isečeno na komade, pa ga malo propržite. Dodajte iseckano povrće i malo vode, da se prodinsta.

Dodajte iseckanu boraniju. Dinstajte još 5 minuta. Dodajte alevu papriku i brašno, pa sipajte vruću vodu. Kada proključa, onda smanjite vatru i ostavite da se krčka još 40 minuta.

Dodajte rendani paradajz, šećer, so i ostale začine. Ostavite još 15 minuta. Nakon što sklonite sa vatre, dodajte sitno iseckan peršun.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar