Domaća kurban čorba

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69603
01/06/2018
"Za praznik - isproban recept za domaću kurban čorbu sa ovčijim mesom "
Priprema30 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno120 min.
Porcije15
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano151
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso isečemo na male parčiće i kuvamo ga u posoljenoj vodi dok ne omekša.

Dodajemo sitno isečen luk, paprike, krompir i paradajz. Stavljamo i ulje.

Kada se meso skuva, dodajemo očišćen i opran pirinač. Kuvamo.

Pravimo zapršku od umućenih jaja sa svežim mlekom i dodajemo u čorbu pazeći na temperaturu.

Posipamo peršunom i biberom po ukusu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar