Način pripreme
Zamesite testo od svih nabrojanih sastojaka.
Dodatno zamesite na nabrašnjenoj radnoj površini dok ne dobijete glatko testo i ostavite da odstoji 10 minuta.
Kidajte loptice maslaca manje od oraha i dlanovima oblikujte fitilje, posle im spojite krajeve u oblik đevreka.
Male đevreke spuštajte u posoljenu kipuću vodu po 7-8 , ne sve odjednom.
Čim isplivaju na površinu izvadite na čistu krpu.
Poređajte naparena tarale u posuduu za pečenje pokrivenu papirom. Od ove količine sastojaka dobićete jednu pleh iz standardne rerne.
Pecite na 180 stepeni 30 minuta ili dok ne preplanu po vašoj želji.
Zdravi i hrskavi, ovi tarali su pogodni za vegane i ljude koji žele da se brinu o svojoj liniji.
Preporučujem da koristite dobro aromatično maslinovo ulje, jer se mnogo odražava na ukus ovog hrskavog zadovoljstva inalijanskog porekla.
Prijatno!