Podvrnuta jaja na oko sa sosom od belog luka

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
591
14/06/2018
"Omiljena klasika koja će naći mesto na svakoj trpezi "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano234
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U tiganj sipajte malo vode, nakon što provri kapnite malo sirćeta.

Razbijte dva ili tri jaja, zavisi koliko vam je veliki tiganj.

Kada se blago isprže špatulom podvijte belance. Dobija se kao koverat, sa ostalim jajima uradite na isti način.

Umutite majonez sa mlekom i malo belog luka.

U tanjire možete da stavite sos za podlogu ili da našpricate preko jaja.

Odozgo pospite sa malo prezli, soja sosa i belog luka.

Po želji napravite zapršku od ulja i aleve paprike.

Garnirajte s paradajzom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar