Garnirung od bukovače sa belim lukom i maslacem

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
105
727
27/06/2018
"Dole viljuške, kažemo da je garnirung, a vi ste ga tako navalili, da nećete doći do šnicle "
Priprema15 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno25 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano5 458
  • Pregledi tokom meseca243
  • Pregledi tokom sedmice30
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice
Brza Predjela

Način pripreme

Očistite pečurke i isecite ih. Oljuštite beli luk i isecite čenove na sitno. Zagrejte tiganj, stavite maslac i dodajte pečurke.

Dodajte beli luk i stavite so i biber po ukusu. Dobro promešajte.

Sipajte belo vino i ostavite da se pečurke skuvaju.

Kada su gotov ospite čubrom.

U posudu stavite brašo sa malo vode i umutite ga da nema grudvi.

Stavite ga u pečurke i promešajte sos.

Tako napravljene pečurke su idealan predlog kao topao garnirung jelima sa mesom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar