Kuvana jagnjeća glavica

Kuvana jagnjeća glavica
Fotografije: Vanya Georgieva
30/06/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
6
"Ko nije perbao, mnogo je izgubio - ne postoji nešto ovako ukusno"

Potrebni sastojci

  • jagnjeća glavica - 2 komada
  • voda
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Operite jagnjeće glavice i stavite ih u veliku šerpu da se kuvaju. Kad se stvori pena, skinite je.

Prebacite u ekspres lonac sa čistom vodom i malo soli i kuvajte i kuvajte određeno vreme, zavisi od vašeg lonca.

Ako nemate takav lonac, kuvajte u istom u koji ste ih stavili.

Kad se skuva, odvojite od kostiju.

Sa ovim predivnim mesom možete pripremiti ukusnu jagnjeću supu ili pirinač u plehu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: