Panakota sa Maskarpone sirom

30/06/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200224
"Deserti se dele na panakotu sa maskarponeom i sve ostale "
Priprema20 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano192
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • slatka pavlaka - 250 g, tečna
  • maskarpone - 250 g
  • šećer - 75 g
  • želatin - 3 lista
  • marmelada - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Potopite želatin u hladnu vodu.

U šerpu stavite pavlaku, maskarpone i šećer. Sačekajte da proključa i isključite ringlu.

Ocedite želatin i dodajte ga pavlaci. Mešajte, dok se ne rastvori. Rasporedite u činije ili čaše. Stavite u frižider da se stegne.

Otopite marmeladu na vatri i prelijte čaše sa panakotom. Vratite u frižider, da se stegne.

Marmeladu može staviti na dno čaše ili preko panakote. Možete ukrasiti svežim voćem, sirupom od jagoda ili čokoladom.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar