0000000

Šegrt
Moj ZidRecepti21ČlanciSavetiKomentari17Moje teme2Komentari na Temu na Forumu4O meniPošalji porukuPoeni440
0000000je dodao/la komentar: Kako se peku lešnici?pre 6 g.
Kako se peku lešnici?03.01.2018Dobar savet ,ja lešnike ne blanširam već ih pečem u rerni na 250C oko deset munuta povremeno promešam ,Kad su dobili zlatnožutu boju izvadim i istresem u platnenu krpu prekrijem krpom i istrljam dok su vrući sva kožica apadne sa njih .
0000000je glasao/la za: Brzo jelo od kineskog kupusapre 6 g.
Brzo jelo od kineskog kupusa27.09.2019
0000000je dodao/la komentar: Brzo jelo od kineskog kupusapre 6 g.
Brzo jelo od kineskog kupusa27.09.2019zanimljiv recept ,izgleda odlično
0000000je dodao/la komentar: Proverene metode kako da spasete presoljeno jelopre 6 g.
Proverene metode kako da spasete presoljeno jelo27.09.2019Uz dužno poštovanje za sve ovo gore navedeno potrebna je samo jedna jabuka ,koja se ubaci u jelo i prokuva dva tri mun pokupi svu so ,lično iskustvo
0000000je dodao/la temu na forumu: Komentiranje ,pitanja....pre 6 g. Čitajući jedasn savet o rolatu poželela sam da komentarišem ali nisam našla način kako to učiniti .Da li postoji uopšte komentiranje recepate ,saveta itd...ili je to ovde nemoguće ...
Drugo što me zanima je kako pisati članke ,savete jeli to vezano samo za kulinarstvo ili je uopšteno ...0000000je popunio/la prošireni profilpre 6 g.
0000000je dodao/la recept sa fotografijom: Bećarac (Sremski bećar paprikaš)pre 6 g.
Bećarac (Sremski bećar paprikaš)15.09.2019
0000000je dodao/la u omiljene: Pečurke u tiganju sa belim lukom i kačkavaljempre 6 g.
Pečurke u tiganju sa belim lukom i kačkavaljem14.08.2019
0000000je skuvao/la: Pohovane suve šljivepre 6 g.
Pohovane suve šljive13.09.2019
0000000je dodao/la temu na forumu: Koliko i kako koristimo sirovo i kuvano povrćepre 6 g. Kažu da jedući sirovo povrće unosimo najviše zdravih materija u organizam .Međutim mi sa tim sirovim povrćem unesemo i otrovne i štetne materije .Malo ko zna da je recimo krompir i cvekla najotrovnija namirnica u našoj kuhinji .S druge strane ni kuvano povrće ako se dobro ne priprmi nemože nam koristiti .Zanima me kako vi spremate i koristite pojedino povrće i šta znate o štetnosti i kvalitetu istog.