Svinjsko meso sa prazilukom

14/03/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1505
"Ah, zašto, zašto je seoska kuhinja toliko ukusna?"
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano8 536
  • Pregledi tokom meseca110
  • Pregledi tokom desmice34
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 1 kg, vrat
  • svinjske grudi - 300 g
  • praziluk - 4 struka
  • mast - 4 kašike
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite meso na zalogaje.

Stavite mast u tiganj i dodajte meso. Pržite dok ne bude gotovo, povremeno ga mešajući.

Za to vreme očistite i naseckajte praziluk na krupnije komade pa ga dodajte u gotovo meso.

Posolite i pobiberite.

Promešajte i čim praziluk omekša, skinite sa vatre.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija