Svinjski repovi iz rerne

07/11/2017
"Ovaj recept nije za vegane! One je za prave poznavaoce i za one koji su otišli da otvore jedno pivo Živeli!"
Priprema30 min.
Kuvanje130 min.
Ukupno160 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano643
  • Pregledi tokom meseca66
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjski repovi - 1 kg
  • so
  • biber - 6 - 8 zrna
  • lovorov list - 2 komada
  • ulje - 2 supene kašike
  • beli luk - 1 glavica
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • aleva paprika - 1 kašičica, kajenska
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite repove na komade i propržite ih, dodaje u mast i čenove belog luka (2-3 komada).

Nakon toga ih prebacite u ekspres lonac (ili običan), sipajte vodu, koliko da ih pokrije. Dodajte bibez u zrnu, lovorov list i so. Poklopite šerpu i kuvajte oko sat/sat i po.

Ostavite šerpu da se ohladi i pažljivo izvadite repove. Poređajte ih u pleh i pospite biberom i alevom paprikom. Dodajte cele čenove belog luka i pospite ih sa malo ulja. Pecite na 200 stepeni oko 35 minuta.

Servirajte sa lukom, isečenim na krugove i listićima peršuna.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti