bonapeti.rs»Članci»Ishrana kod problema»Narodni recept-čistač creva!

Narodni recept-čistač creva!

Maria SimovaMaria Simova
Autor
215609
Čišćenje creva

Poznato je da, kako biste se oslobodili mnogih oboljenja, dovoljno je da očistite creva od sluzi, fekalnog kamenja i parazita. Za 70 godina života kroz creva prolazi 100 tona krane i 40 000 litara tečnosti. Činjenica zbog koje su creva zaprljana su česti zatvori, poremećen metabolizam, šećer, alergije, prekomerna ili nedovoljna težina, bolesti buberega i jetre, oboljenja sluha i vida, sistematske bolesti koje variraju od artritisa do raka.

Uz pomoć klizmi samo mali deo debelog creva se čisti. Čišćenje creva uz pomoć aparata je dosta skupo, oduzima vreme i naružava crevnu mikrofloru.

Uzimanje 1-2 kašičice brašna od lanenog semena vam pomaže da potpuno očistite debela i tanka creva za 2-3 nedelje od ustajale sluzi, fekalnog kamenja i parazita. Pritom se potpuno čuva crevna mikroflora.

Pažnja! Ova metoda doprinosi brzom normalizovanju težine i sagorevanju telesne masnoće. Laneno brašno treba da bude sveže samleveno, tako je u stanju da upija i odvjaja toksične sastojke, naslage iz tela, smanjuje nivo holesterola u krvi.

Laneno seme

Laneno brašno ima širok antiparazitni spektar dejlovanja, ima poguban efekat na mnogo vrsta helminti, gljivica i virusa. Lan ima pozitivan efekat na regulisanje lipidnog metabolizma.

Činjenice za uzimanje lanenog brašna

Kod upalnih procesa sluzokože gornjih disajnih puteva, stomačno-crevnog trakta, gastritisa, kolitisa, čir na dvanaestopalačnom crevu, bolesti mokraćnih puteva - pijelitis, cistitis, prekomerna težina, oštećen lipidni metabolizam.

Lan je efikasan za svakondevno uzimanje sa profilaktičkim ciljem.

Način upotrebe za pročišćenje creva

Lan

1 sedmica: 1 kašičica lanenog brašna + 100 g kiselog mleka ili kefira

2 sedmica: 2 kašičice lanenog brašna + 100 g kiselog mleka, kisele pavlake ili kefira;

Uzimajte ovu smesu umesto doručka. Debela i tanka creva se čiste od sluti, fekalnog kamenja i parazira, pritom se potpuno čuva mikroflora creva.

Za vreme perioda prečišćavanja je potrebno da pijete vodu do 2 litra na dan.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest