Narodni lekovi protiv konstipacije
Ishrana kod problema

Narodni lekovi protiv konstipacije

Poremećaj creva može za posledicu opstipaciju ili dijareju, što može dovesti do teških oboljenja. Možete se izlečiti narodnim sredstvima i dijareju i zatvor, a da pritom ne naškodite organizmu.

1

Ishrana kod zdravstvenih problema

Režimi ishrane i dijete kod zdravstvenih problema i promlema sa stomakom. Kako da se hranimo, da bismo bili zdravi – šta uzimati češće i šta izbegavati
Ishrana kod zdravstvenih problema - 6 uzroka izritiranog stomakaIshrana kod problema

6 uzroka izritiranog stomaka

13.03.2019

Kod stresa i putovanja, pri uvođenju nove terapije može doći do iritacije creva ili želuca. Ne bi trebalo da paničite, ali takođe ne treba ni zanemarivati simptome.

Ishrana kod zdravstvenih problema - Ove kombinacije namirnica usporavaju metabolizam! Zaboravite na njihIshrana kod problema

Ove kombinacije namirnica usporavaju metabolizam! Zaboravite na njih

11.03.2019

Problemi sa vrenjem koji se svakodnevno javljaju već se smatraju normalnom pojavom. Međutim, to je sasvim pogrešno gledanje. Usporeni metabolizam je uglavnom posledica nepravilne kombinacije namirnica tokom jednog obroka. Većina ljudi ne obraća pažnju n

Ishrana kod zdravstvenih problema - Top 7 namirnica koje izazivaju zatvorIshrana kod problema

Top 7 namirnica koje izazivaju zatvor

05.03.2019

Vlakna su dobar način da se pokrenu creva, ali važno je da se uključe i ugljeni hidrati koji privlače vodu (čine da stolica bude mekša)Ali od velikog značaja jeste da ste hidratirani.

Ishrana kod zdravstvenih problema - Kontraindikacije, doze i koristi od glutaminaIshrana kod problema

Kontraindikacije, doze i koristi od glutamina

01.03.2019

U našem organizmu glutamin je aminokiselina koja se najčešće sreće. On se najviše nalazi u mišićima - više od 61 mišićne mase čini glutamin. Drugi deo glutamina iskorišćava mozak.

Ishrana kod zdravstvenih problema - Namirnice koje sprečavaju dijareju kod deceIshrana kod problema

Namirnice koje sprečavaju dijareju kod dece

25.02.2019

Želudac kod dece je veoma osetljiv i zato treba obratiti pažnju šta im dajete da jedu. Uprkos svoj brizi, deca ponekad imaju dijareju ili zatvor. Kada je želudac bebe iziritiran, dajte joj ove namirnice:

Ishrana kod zdravstvenih problema - Ove biljke i namirnice pomažu kod otokaIshrana kod problema

Ove biljke i namirnice pomažu kod otoka

16.02.2019

Kada imate otoke po telu, najbolje je da se konulstujete sa doktorom pre nešto počnete da koristite biljke. Neka stanja mogu biti opasna, pa se zato preporučuje poseta lekaru.

Ishrana kod zdravstvenih problema - Poboljšajte peristaltiku na prirodan načinIshrana kod problema

Poboljšajte peristaltiku na prirodan način

30.01.2019

Statistika je pokazala da veliki deo stanovništva ima problem sa oboljenjima koja se dovode u vezu sa želudačno-crevnim traktom. Upravo je sistem za varenje jedan od prvih koji gubi svoje funkcije, što vodi do raznih bolesti i patologija. Još odavnina