Ishrana kod problema

Ishrana kod problema

Režimi ishrane i dijete kod zdravstvenih problema i promlema sa stomakom. Kako da se hranimo, da bismo bili zdravi – šta uzimati češće i šta izbegavati.
Dunja kao narodni lekDunja kao narodni lek
23. april
Toni Aleksov
Narod kaže da se dunja ne baca. Zaista, ovo korisno voće karakteriše činjenica da su svi njegovi delovi lekoviti - voće, lišće, seme. Dunja se dugo koristi u narodnoj medicini kao lek.
Majčina dušica se bori protiv 7 ozbiljnih bolestiMajčina dušica se bori protiv 7 ozbiljnih bolestiVerovali ili ne, čaj od majčine dušice i sama biljka su vrlo korisni za zdravlje. Kada je čaj od majčine dušice koristan za zdravlje? Korisni sastojci majčine dušice
Šta da jedete da biste ubili apetitŠta da jedete da biste ubili apetitI vi imate problem sa velikim apetitom? Šta da jedete, da ubijete apetit? Namirnice za obuzdavanje vučijeg apetita.
Postizanje balansa tečnosti u organizmuPostizanje balansa tečnosti u organizmuPravi koraci za postizanje balansa tečnosti u organizmu. Od čega zavisi količina tečnosti koje treba da unosite u toku dana? Minimum tečnosti na dan ke 8 čaša.
Biljke koje detoksikuju teloBiljke koje detoksikuju teloSpisak biljaka za detoksikaciju je veliki, ali probali smo da uključimo najponatije. Pogledajte koje su to biljke.
Pravilna ishrana za čišćenje želucaPravilna ishrana za čišćenje želucaOrganizmu svakog čoveka je potrebna detoksikacija barem jednom godišnje. Čišćenje želuca od toksina je preporučljivo kako bi telo moglo pravilno i bez problema da funkcioniše.
Minerali u borbi protiv infekcijaMinerali u borbi protiv infekcija
09. januar
Toni Aleksov
Normalno funkcionisanje imunološkog sistema pruža našem telu dovoljno snage za borbu protiv infekcija i održavanje tela neranjivim na bolesti. Ali ovi minerali su vojnici imunog sistema.
Čaj od dunja - za šta pomaže?Čaj od dunja - za šta pomaže?
06. januar
Toni Aleksov
Dunja je prava vitaminska bomba, koja se pojavljuje u jesen. Čajevi od dunje kao lek za različite bolesti. Od dunje ništa ne treba bacati, jer se svaki deo za nešto koristi.
Zatezanje kože nakon mršavljenjaZatezanje kože nakon mršavljenjaOpuštena koža je jedna od najneprijatnijih stvari koje se povezuju sa brzim mršavljenjem, lišenim fizičke aktivnosti. Evo nekoliko saveta kako da se izborite sa opuštenom kožom.
Hrana i piće kod upale krajnikaHrana i piće kod upale krajnikaKada patite od bola u grlu, prouzrokovanog upalama krajnika, ishrana i piće može da vam zvuči kao pravi izazov. U ovom članku saznaćete kako da se hranite tokom upale krajnika.