bonapeti.rs»Članci»Ishrana kod problema
Ishrana kod problema

Ishrana kod problema

Režimi ishrane i dijete kod zdravstvenih problema i promlema sa stomakom. Kako da se hranimo, da bismo bili zdravi – šta uzimati češće i šta izbegavati.
Hrana koja izaziva kiselineIshrana kod problemaHrana koja izaziva kiseline
05. januar
Милица Павловић
Kako da povećamo apetit kod odraslihIshrana kod problemaKako da povećamo apetit kod odraslih
04. januar
Милица Павловић
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Preporučujuća dnevna doza svih vitamina i mineralaPreporučujuća dnevna doza svih vitamina i mineralaŠto se tiče vitamina i minerala, ljudi treba da znaju koliko im treba ovih materija. Napravili smo spisak dnevnih doza osnovnih vitamina i minerala, koji trebaju svima.
Alergija na ribu - šta treba da znateAlergija na ribu - šta treba da znateAlergija na ribu je jedna od najtežih. Kod alergije na ribu se dobija alergijska reakcija na određeni protein. Razlozi alergije na ribu. Simptomi alergije na ribu.
Ove četiri namirnice će oporaviti vašu jetruOve četiri namirnice će oporaviti vašu jetruAlkohol, brza hrana, pržena i masna hrana takođe ubija jetru. Evo zašto je važno da ne držite samo dijetu, nego i da redovno čistite jetru. Najbolje 4 namirnice za oporavak jetre.
Disblanas natrijuma u organizmuDisblanas natrijuma u organizmuRegulisanje balansa natrijuma u organizmu zavisi od razloga koji su ga prouzrokovali. Razlozi za disbalans natrijuma. Disbalans natrijuma u organizmu se deli na dve kategorije.
Hrana koja čisti bubregeHrana koja čisti bubregeSvaki čovek se brine o svom zdravlju. Međutim, veom često zaboravljamo da je našim bubrezima takođe potrebna nega kako bi bili zdravi. Koja hrana čisti bubrege?
Ideje za recepte kod gastritisaIdeje za recepte kod gastritisaU prisustvu gastritisa ishrana treba da se promeni iz korena, da ne bi došlo do gorih posledica. Evo koja su osnovna pravila ishrane.
Napitak od dunja kod upala gornjih disajnih putevaNapitak od dunja kod upala gornjih disajnih putevaKakve lekovite napitke možemo da napravimo od dragocenog voća? Pogledajte nekoliko naših korisnih predloga, koji će vam pomoći kod neprijatnih simptoma.
Pravilna ishrana žene nakon 40. godinePravilna ishrana žene nakon 40. godineKoja hrana je najpogodnija za uzrast preko 40 godina? Pravila ishrane žene posle 40-te godine života.
Zbog čega nam je potreban magnezijum?Zbog čega nam je potreban magnezijum?
29. nov.
Toni Aleksov
Magnezijum je životno važan sastojak ljudskog i životinjskog organizma. Što je veći nedostatak magnezijuma, to je osoba osetljivija, nervoznija i uzbuđenija.
Koliko kalorija dnevno da unosimo kako bismo smršali?Koliko kalorija dnevno da unosimo kako bismo smršali?Koliko prosečno kalorija treba da unosimo, da bismo održavali zdravu težinu, i koliko kalorija kada želimo da smršamo?