bonapeti.rs»Članci»Ishrana kod problema
Ishrana kod problema

Ishrana kod problema

Režimi ishrane i dijete kod zdravstvenih problema i promlema sa stomakom. Kako da se hranimo, da bismo bili zdravi – šta uzimati češće i šta izbegavati.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Hrana koja pomaže u lečenju dijabetesaHrana koja pomaže u lečenju dijabetesaNakon što vam je postavljena dijagnoza dijabetesa melitusa, nije kraj života, već ćete morati da budete pažljiviji oko toga čime se hranite i kojeg glikemijskog indeksa je vaša hrana. Pogledajte koje se namirnice mogu jesti, a koje ne kod dijabetesa.
Narodna medicina za skidanje temperatureNarodna medicina za skidanje temperatureKako možete da skinete temperaturu bez lekova? Pomoću narodne medicine možete da skinete visoku temperaturu.
Bezglutenski kvasac - suština i upotrebaBezglutenski kvasac - suština i upotrebaBezglutenski kvasac je jedna optimalna varijanta za dodavanje u gotova bezlutenska brašna, ako imate intoleranciju na gluten i treba da jedete hranu bez glutena.
Napitak od bosiljka - kako da ga napravimo i zašto je koristanNapitak od bosiljka - kako da ga napravimo i zašto je koristanPostoji nekoliko varijanti za pripremanje napitka od bosiljka. Napitak od bosiljka za unutrašnju i spoljnu primenu. Napitak od bosiljka je veoma koristan kod velikog broja stanja.
Korisni recepti kod gripaKorisni recepti kod gripaOvo su predlozi za recepte protiv gripa sa dokazanim pozitivnim efektom! Protiv gripa se možete boriti toplim biljnim čajevima, supama i imunostimulatorima. Rvo nakoliko korisnih recepata protiv gripa.
Moćni napitak za žene - za mršavljenje, blistavu kožu i lepu kosu!Moćni napitak za žene - za mršavljenje, blistavu kožu i lepu kosu!Ovaj napitak za mršavljenje treba da konzumirate tokom celog dana, oko 150 ml, 3-4 puta na dan, 30 minuta pre jela. Pogledajte detalje.
Beli luk, med i maslinovo ulje popravljaju organizam za nedelju danaBeli luk, med i maslinovo ulje popravljaju organizam za nedelju dana
28. avgust
Toni Aleksov
Imate li slab imunitet? Kako se nositi sa slabim imunim sistemom? Domaći lek napravljen od belog luka, meda i maslinovog ulja je ono što će vas spasiti od stalnog bolovanja.
Namirnice koje povišavaju holesterolNamirnice koje povišavaju holesterol
21. avgust
Toni Aleksov
Uzroci visokog holesterola mogu biti genetski ili povezani sa nezdravog načina života. Kako da prepoznate visok holesterol. Dozvoljene i zabranjene namirnice kod visokog holesterola.
Jedinstvene koristi sirupa od lukaJedinstvene koristi sirupa od lukaLuk je jedno od najpopularnijeg povrća u celom svetu. Čak i neprijatan miris i oštar ukus ne obeshrabruju ljude da jedu čak i sirov luk. Po čemu je poznat sirup od luka? Recept za sirup od luka.
Deficit aminokiselinaDeficit aminokiselinaAminokiseline su proteinski gradivni elementi, od kojih telo, pored svega ostalog, može da proizvodi svoje sopstvene proteine. Proteinski gradivni elementi se koriste u druge svrhe i proizvodnju i drugih važnih materija.