Ishrana kod problema

Ishrana kod problema

Režimi ishrane i dijete kod zdravstvenih problema i promlema sa stomakom. Kako da se hranimo, da bismo bili zdravi – šta uzimati češće i šta izbegavati.
Da očistimo unutrašnje parazite! Evo kako:Da očistimo unutrašnje parazite! Evo kako:Prema statistici, jedna trećina stanovništva pati od parazita. Obično čovek čak i ne sumnja da su oni prisutni u njegovom telu. U međuvremenu paraziti uzazivaju veliki broj hroničnih bolesti. Kako da se pročistimo od parazita?
Šolja ovog čudotvornog čaja učiniće čuda za vaš miran sanŠolja ovog čudotvornog čaja učiniće čuda za vaš miran sanLako možete da se pobrinete za kvalitet vašeg sna, ako računate na šolju aromatičnog i lekovitog čaja pre spavanja. Čaj od pasiflore ima čudotvorno delovanje.
Zabranjene namirnice kod steatoze jetre?Zabranjene namirnice kod steatoze jetre?Steatoza jetre je oboljenje poznato i kao masna jetra. To je oboljenje razmene materija, koje se karakteriše odlaganjem velikih količina masnoća u jetri. Osobe sa masnom jetrom treba da vode mnogo računa o svojoj ishrani. Zabranjene namirnice kod steat
Namirnice koje opeterećuju rad jetreNamirnice koje opeterećuju rad jetreSvi znamo kako veliku ulogu ima jetra i koliko je važno da ona funkcioniše bez problema. Jetra je laboratorija, od čijeg rada zavisi naše zdravstveno stanje.
Zabranjene namirnice kod refluksaZabranjene namirnice kod refluksaRefluks je problem sa sistemom zavarenje. Kod ovog stanja se javlja nadražaj sluzokože sistema za varenje, kao posledica uzete hrane. U današnje vreme sve više osoba imaju ovaj problem. Najuopštenije rečeno, refluks je vraćanje želudčanog soka u ždrelo
Zdravi recepti: sok od šargarepe za srce i krvne sudoveZdravi recepti: sok od šargarepe za srce i krvne sudovePreporučuje se da se sveže šargarepe i sok od šargarepe uključe u ishranu zdravih ljudi - za profilaksu kardiovaskularnih bolesti. Evo i lekovitih recepata sa šargarepom.
Beli luk, limun i đumbir: Prirodni eliksir za zdravljeBeli luk, limun i đumbir: Prirodni eliksir za zdravljeRecept, koji vam predlažemo, sastoji se od tri močna prirodna sastojka, koji u kombinaciji deluju magično.
Nedostatak proteina - kako da ga prepoznamo i sprečimoNedostatak proteina - kako da ga prepoznamo i sprečimoČesto smatramo da su umor i drugi problemi sa zdravljem povezani sa avitaminozom ili lošim vremenom, dok ustvari izvor svi problema može bii nedostatak proteina.
Za šta pomaže odvarak od lista borovniceZa šta pomaže odvarak od lista borovniceListovi borovnice su izuzetno popularno sredstvo u borbi protiv mnogih bolstei. Odvarak, infuz i čaj pomažu kod raznih bolesti.
Korisna hrana kod urtikarije (koprivnjače)Korisna hrana kod urtikarije (koprivnjače)Urtikarija (koprivnjača) je vaskularna reakcija na koži, koja utiče na epidermu i praćena je osipom, pečatima i u većini slučajeva teškim svrabom.