bonapeti.rs»Članci»Ishrana kod problema
Ishrana kod problema

Ishrana kod problema

Režimi ishrane i dijete kod zdravstvenih problema i promlema sa stomakom. Kako da se hranimo, da bismo bili zdravi – šta uzimati češće i šta izbegavati.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Šta jesti kod iritiranog debelog creva?Šta jesti kod iritiranog debelog creva?
28. januar
Sindrom iritiranog debelog creva je opšti naziv za razne poremećaje u digestivnom sistemu. Šta da jedemo kod iritiranog debelog creva?
Šta da jedemo kod gihta?Šta da jedemo kod gihta?
06. januar
Suština bolesti gihta. Uloga ishrane u lečenju gihta. Lečenje gihta hranom. Zabranjena i dozvoljena hrana kod gihta.
Šta jesti kod ileusa?Šta jesti kod ileusa?
03. januar
Ileus dijetu, koju ćemo podeliti sa vama treba da poštujete između 4 i 8 nedelja - ovo zavisi od odluke vašeg lekara. Režim ishrane kod leusa.
Hipoalergena glavna jelaHipoalergena glavna jela
03. januar
Alergije su bolesti modernog vremena. Razvijaju se iz različitih razloga, a mnogi alergeni se nalaze u hrani. Hipoalergena glavna jela:
Metabolizam ugljenih hidrata - sve što treba da znamoMetabolizam ugljenih hidrata - sve što treba da znamo
30. dec.
Ugljeni hidrati su najvažniji izvor energije u telu. Ugljeni hidrati se razlažu na proste šećere kao glukoza uz pomoć određenih enzima. Pogledajte šta je metabolizam ugljenih hidrata.
Meni kod alergija: Zabranjena hrana i ona koju možete jesti bez strahaMeni kod alergija: Zabranjena hrana i ona koju možete jesti bez straha
26. dec.
Koju hranu može da jede alergičan čovek bez straha. Šta da isključite iz menija kod alergija. Primer menija kod alergija.
Hipoalergene supeHipoalergene supe
23. dec.
Kod alergija na hranu treba da napravite sopstveni meni, u koji ćete uključiti samo hipoalergena jela, naročito ako kuvate samo za sebe, a i za vaše dete. Predlažemo vam ideje za hipoalergene supe.
Detoksikacija i čišćenje organizmaDetoksikacija i čišćenje organizma
22. dec.
Šta predstavljaju toksini, od kojih telo treba da se oslobodi? Zašto je važno da detoksikujemo telo i kako da to učunimo? Osnovne koristi od detoksikacije
Hipoalergene KašeHipoalergene Kaše
12. dec.
Za najmanje se preporučuje da se insistira na kašicama, ali u obzir dolaze samo one koje se mogu nazvati hipoalergenima. Bacićemo vam neke ideje, a vi pustite mašti na volju.
Opasni čajevi tokom trudnoćeOpasni čajevi tokom trudnoće
05. dec.
Spisak zabranjenih čajeva za trudnice je dosta dugačak. Biljni čajevi za vreme trudnoće. Opšta ptavila u trudnoći. Opasne biljke u trudnoći.