bonapeti.rs»Članci»Ishrana kod problema
Ishrana kod problema

Ishrana kod problema

Režimi ishrane i dijete kod zdravstvenih problema i promlema sa stomakom. Kako da se hranimo, da bismo bili zdravi – šta uzimati češće i šta izbegavati.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Čaj od karanfilića - kako ga pripremiti i za šta je koristan?Čaj od karanfilića - kako ga pripremiti i za šta je koristan?Evo kako da napravite čaj od karanfilića i koje su koristi od njega. Sigurno postoji bar nekoliko pupoljaka karanfilića u svakoj kuhinji. Pogledajte, osim kao začin, za šta još možete koristiti karanfilić.
Rizici obilne ishraneRizici obilne ishraneObilna ishrana može da dovede ne samo do povećanja kilaže i gojenja, već i do ozbiljnih zdravstvenih problema. Najbolji način da prevaziđete vučji apetit je da jedete redovno.
Kako da obezbedimo dnevnu dozu kalcijuma koja nam je potrebna?Kako da obezbedimo dnevnu dozu kalcijuma koja nam je potrebna?Primer dnevnog unosa sa dovoljnom količinom kalcijuma bi mogao da izgleda ovako: ujutru popijte čašu mleka (250 ml), zatim pojedite čašu kiselog mleka (200 g) i pojedite parče sira.
Koristi od zelene kafeKoristi od zelene kafeZelena kafa je pogodna za spoljnu i unutrašnju upotrebu – ne radi se samo o njenim kvalitetima kao napitka, već pre o korisnim svojstvima kao dodatku.
Šest super namirnica, koje pomažu u zdravoj ishraniŠest super namirnica, koje pomažu u zdravoj ishraniKada nam je teško nakon što smo obilno večerali i nakon toga pojeli desert, u pomoć nam stiže sirće. Nakon što ste se prejeli, popijte čašu tople vode sa kašičicom jabukovog sirćeta.
Biljke kod otoka po teluBiljke kod otoka po telu
12. avgust
Diana Ivanova
Biljke kod otoka na licu. Biljke kod otoka na nogama. Biljke kod otoka na telu trudnica. Pravila i kontraindikacije za korišćenje biljaka kod otoka.
Kontraindikovana hrana kod moždanog udaraKontraindikovana hrana kod moždanog udaraMoždani udar je poremećaj cirkulacije krvi u mozgu, što dovodi do trajnih oštećenja tkiva i njihovih funkcija. Kontraindikovana hrana kod moždanog udara. Zabranjen jelovnik kod moždanog udara.
Ishrana i suplementi kod bolnih grudiIshrana i suplementi kod bolnih grudiOsećaj bola u grudima veoma često se sreće pre menstrualnog ciklusa. Srećom, postoje načini kako da utičemo na bol, koji nisu nimalo komplikovani.
Pet namirnica koje su štetne za kožuPet namirnica koje su štetne za kožu
08. avgust
Lilia Milkova
Da priznamo - svi želimo besprekornu kožu. Osim odličnih gena, ovo iziskuje dodatnu negu, kako bi se održala ova zanosna lepota.
Ružina vodica, cimet i med za mršavljenjeRužina vodica, cimet i med za mršavljenjeJedna od najaktuelnijih tendencija je kombinacija meda i cimeta u svakodnevnoj ishrani. Ova kombinacija može da se doda u žitarice ili u čaj. Ako se on pravi sa ružinom vodicom, efekat je još jači.