Ishrana kod problema

Ishrana kod problema

Režimi ishrane i dijete kod zdravstvenih problema i promlema sa stomakom. Kako da se hranimo, da bismo bili zdravi – šta uzimati češće i šta izbegavati.
Ove namirnice su uvek verni pomoćnici kod kašljaOve namirnice su uvek verni pomoćnici kod kašlja
11. nov.
Toni Aleksov
Obično ne znamo tačno šta da radimo kada se javi dosadan kašalj. U sledećim redovima pročitajte koje namirnice olakšavaju kašalj i smanjuju neprijatne simptome.
O alergiji na kikirikiO alergiji na kikirikiKikiriki je jedan od najrasprostranjenijih alergena. Alergijska reakcija može da se dobije nakon konzumacije kikirikija, dodirivanja, uzimanjem lekova.
Alergija na lukAlergija na lukAlergija na hranu je rezultat greške imunog sistema. Alergija na luk se veoma retko pojavljuje, ali je ipak ima kod nekih ljudi.
Kako da smanjimo nivoe holesterola prirodnim putemKako da smanjimo nivoe holesterola prirodnim putemImate visok holesterol? Ni ste sami! Samo u Americi ovaj problem pogađa 95 miliona ljudi. Kako da smanjimo holesterol na prirodan način?
Voće i povrće bogato kalijumomVoće i povrće bogato kalijumomIzvori kalijuma su krompir, paradajz, suva ljuta paprika. Pogledajte namirnice i začine bogate kalijumom, koje možemo da vam preporučimo.
Hrana koja smanjuje krvni pritisakHrana koja smanjuje krvni pritisakHipertenzija se oduvek smatrala bolešću odraslih ljudi, ali nažalost ova bolest se u poslednje vreme sreće i kod velikog broja mladih. Dijeta je vrlo važna kod hipertenzije. Pogledajte koja hrana smanjuje krvni pritisak.
Da očistimo unutrašnje parazite! Evo kako:Da očistimo unutrašnje parazite! Evo kako:Prema statistici, jedna trećina stanovništva pati od parazita. Obično čovek čak i ne sumnja da su oni prisutni u njegovom telu. U međuvremenu paraziti uzazivaju veliki broj hroničnih bolesti. Kako da se pročistimo od parazita?
Šolja ovog čudotvornog čaja učiniće čuda za vaš miran sanŠolja ovog čudotvornog čaja učiniće čuda za vaš miran sanLako možete da se pobrinete za kvalitet vašeg sna, ako računate na šolju aromatičnog i lekovitog čaja pre spavanja. Čaj od pasiflore ima čudotvorno delovanje.
Zabranjene namirnice kod steatoze jetre?Zabranjene namirnice kod steatoze jetre?Steatoza jetre je oboljenje poznato i kao masna jetra. To je oboljenje razmene materija, koje se karakteriše odlaganjem velikih količina masnoća u jetri. Osobe sa masnom jetrom treba da vode mnogo računa o svojoj ishrani. Zabranjene namirnice kod steat
Namirnice koje opeterećuju rad jetreNamirnice koje opeterećuju rad jetreSvi znamo kako veliku ulogu ima jetra i koliko je važno da ona funkcioniše bez problema. Jetra je laboratorija, od čijeg rada zavisi naše zdravstveno stanje.