Ishrana kod problema

Ishrana kod problema

Režimi ishrane i dijete kod zdravstvenih problema i promlema sa stomakom. Kako da se hranimo, da bismo bili zdravi – šta uzimati češće i šta izbegavati.
Zatezanje kože nakon mršavljenjaZatezanje kože nakon mršavljenjaOpuštena koža je jedna od najneprijatnijih stvari koje se povezuju sa brzim mršavljenjem, lišenim fizičke aktivnosti. Evo nekoliko saveta kako da se izborite sa opuštenom kožom.
Hrana i piće kod upale krajnikaHrana i piće kod upale krajnikaKada patite od bola u grlu, prouzrokovanog upalama krajnika, ishrana i piće može da vam zvuči kao pravi izazov. U ovom članku saznaćete kako da se hranite tokom upale krajnika.
Med i luk - kako da se lečimo čudotvornom smesomMed i luk - kako da se lečimo čudotvornom smesomLuk sa medom - verni pomoćnik kod kašlja, koji efikasno čisti krvne sudove, pomaže i kod drugih zdravstvenih problema.
Eliminišite naduvenost i gasove - evo ovako!Eliminišite naduvenost i gasove - evo ovako!Gasovi i naduvenost su normalan proces sistema organa za izlučivanje. Međutim, neka stanja ovaj proces čine preterano čestim i previše bolnim. Ovakvi su problemi sa želucem: bolest kolitis ili sindrom nervoznog debelog creva. Ponekad naduvenost i gasov
Ove namirnice su uvek verni pomoćnici kod kašljaOve namirnice su uvek verni pomoćnici kod kašlja
11. nov.
Toni Aleksov
Obično ne znamo tačno šta da radimo kada se javi dosadan kašalj. U sledećim redovima pročitajte koje namirnice olakšavaju kašalj i smanjuju neprijatne simptome.
O alergiji na kikirikiO alergiji na kikirikiKikiriki je jedan od najrasprostranjenijih alergena. Alergijska reakcija može da se dobije nakon konzumacije kikirikija, dodirivanja, uzimanjem lekova.
Alergija na lukAlergija na lukAlergija na hranu je rezultat greške imunog sistema. Alergija na luk se veoma retko pojavljuje, ali je ipak ima kod nekih ljudi.
Kako da smanjimo nivoe holesterola prirodnim putemKako da smanjimo nivoe holesterola prirodnim putemImate visok holesterol? Ni ste sami! Samo u Americi ovaj problem pogađa 95 miliona ljudi. Kako da smanjimo holesterol na prirodan način?
Voće i povrće bogato kalijumomVoće i povrće bogato kalijumomIzvori kalijuma su krompir, paradajz, suva ljuta paprika. Pogledajte namirnice i začine bogate kalijumom, koje možemo da vam preporučimo.
Hrana koja smanjuje krvni pritisakHrana koja smanjuje krvni pritisakHipertenzija se oduvek smatrala bolešću odraslih ljudi, ali nažalost ova bolest se u poslednje vreme sreće i kod velikog broja mladih. Dijeta je vrlo važna kod hipertenzije. Pogledajte koja hrana smanjuje krvni pritisak.