Fantastičan doručak, koji skida 4 kilograma za nedelju dana
Чудна закуска сваля до 4 кила за седмица
bonapeti.rs»Članci»Ishrana kod problema»Fantastičan doručak, koji skida 4 kilograma za nedelju dana

Fantastičan doručak, koji skida 4 kilograma za nedelju dana

Galina IvanovaGalina Ivanova
Početnik
742
Fantasti;an dorućak, koji skida 4 kilograma za nedelju dana

Za vaše zdravlje nije važna samo zdrava ishrana, već i to da li se pridržavate određene dijete. Međutim, ne možete računati da nećete imati zdravstvenih problema ako jedete jednom dnevno i to u različito vreme. Sve ovo može imati negativan uticaj na rad mnogih organa i vremenom se ne možete oporaviti.

Nesumnjivo jedan od najvažnijih obroka tokom dana je doručak, koji telo puni snagom i energijom, pa ga nikako ne smete propustiti. Od toga koji doručak odaberete zavisi i koliko ćete se energično osećati tokom dana i kakvo će biti vaše raspoloženje. Ovo takođe utiče na vašu želju da budete aktivniji, jer će vam za vežbanje ponovo trebati energija.

Imajte na umu, međutim, da ćete morati biti prilično odgovorni u odabiru doručka ako se odlučite za mršavljenje. U poslednje vreme postalo je sasvim moderno da prvi obrok u danu uključuje čia semenke, koje su ne samo vrlo korisne, a ovaj doručak će se svideti i najkapricioznijim ljudima, koji uvek biraju šta će jesti. Čia nije samo ludo ukusna, već će vam takođe pomoći da se aktivno borite sa prekomernom težinom i budete malo svom snu o savršenom telu.

Čia za doručak

Ovsene pahuljice i čia savršeni su doručak za mršavljenje i gubitak viška kilograma. Sa takvim početkom dana, moguće je brzo se otarasiti čak do 4 kilograma nedeljno, ako imate puno viška masti.

Uz ovu opciju za doručak od čie, važno je pripremiti seme uveče, naime da ga dobro potopite. Na taj način ono će biti maksimalno korisno i biće zasićenije raznim važnim hranjivim sastojcima.

Ovaj doručak nije samo vrlo ukusan, već će vam obezbediti dovoljno energije da započnete dan. Čia seme je takođe dobra za varenje u telu, što je samo još jedan razlog da probate ovaj doručak i sigurno ćete se zaljubiti u njega.

Doručak sa čiom za mršavljenje

- 250 ml kiselog mleka;

- 4 kašike seme čie;

- 2 kašike ovsenih pahuljica;

- Pola banane.

Ako volite slatko, ovom zdravom doručku možete dodati i 1 kašičicu meda. Međutim, nemojte stavljati previše, jer će se izgubiti efekat na zdravlje od semena čie i unećete mnogo više kalorija, a vi ipak želite da izgubite višak kilograma.

Radi vaše udobnosti, najbolje je da seme čie pripremite uveče, jer ujutru svi žure negde, pa nećete morati da se bavite kuvanjem, već ćete odlično doručkovati. I poslednje, ali ne najmanje važno - nećete imati izgovor da nemate vremena da pripremite nešto ukusno i zdravo.

Mršavljenje sa čiom

Jedući ovaj doručak redovno, videćete kako će, zajedno sa redovnim fizičkim vežbama, i kilogrami početi da nestaju.

Međutim, ne zaboravite da budete odgovorni za svoje ostale obroke i da ne jedete masnu ili štetnu hranu.

Pogledajte još naših ukusnih predloga recepata za mršavljenje ili jela za tanak struk.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest