Bonapeti.rs»Članci»Dijete»Pet kilograma manje za nedelju dana sa devetodnevnom dijetom

Pet kilograma manje za nedelju dana sa devetodnevnom dijetom

Plamena M.Plamena M.
Džedaj
2482
1 od 3 Fotografije

Prvi, drugi i treći dan - Pirinač


Tokom ovih dana se konzumira samo i jedino pirinač. On treba da bude pripremljen na poseban način. Uveče se čaša pirinča puni vodom i ostavlja se tako da prenoći. Ujutru se nabubreli pirinač stavlja u kipuću vodu. Kuva se na slaboj vatri 15 minuta, bez soli. Za doručak se jede jedna čaša kuvanog pirinča. Ostala količina se raspoređuje tokom dana.

Devetodnevna dijeta je poznatija kao dijeta kraljice Margaret. Ona je veoma popularna u Rusiji, gde je primenjuju mnoge zvezde ruskog šoubiznisa.

Devet dana u dijeti predstavljaju tri perioda od po tri dana, a za samo nedelju dana, sa ovim režimom možete skinuti 5 kg. Prvo pravilo dijete je da se u svakom periodu može jesti samo određena namirnica. U prvom periodu su to ugljeni hidrati, u drugom - proteini, a treći period je bogat vlaknima i vitaminima. Na ovaj način, telo dobija sve materijale, nepohodne za normalno funkcionisanje.

Drugo pravilo dijete je da svakog sata treba da se jede jedna mala porcija.

Celokupni režim dijete tokom svih devet dana možete videti na slikama gore!

Poslednji obrok treba da bude pre 19h. Ukoliko osetite glad, popijte vodu ili čaj.

Tokom devetodnevne dijete pijte najmanje 2.5 l tečnosti dnevno. Osim vode, dozvoljen je samo zeleni čaj. Tečnosti unosite između obroka. Paralelni unos tečnosti i hrane je zabranjen.

Ovom devetodnevnom dijetom se skida do 6 kg. Nestaju višak tečnosti iz organizma i nadimanje. Njen efekat se poboljšava ukoliko se kombinuje sa lakim fitnesom i masažama.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji