bonapeti.rs»Članci»Dijete»Smršajte uz sedmodnevnu dijetu sa jajima bez jo-jo efekta

Smršajte uz sedmodnevnu dijetu sa jajima bez jo-jo efekta

Plamena M.Plamena M.
Džedaj
2171
Dijeta sa jajima

Jaja su jedna od najkorisnijih namirnica. Nije slučajno to, što svi sportisti i ljudi, koji su fizički aktivni, preferiraju da jedu kuvana jaja tokom dana. Ukusna su, daju osećaj sitosti i energiju, bez naročito mnogo kalorija.

Kuvana jaja su tradicionalna hrana. Dijeta sa kuvanim jajima je laka za primenu, a rezultat je brz i trajan. Dijeta je pogodna za sve koji žele da skinu nekoliko kilograma, za kratko vreme.

Dijeta sa kuvanim jajima Vam pomaže da skinete kilograme bez napora, za samo nekoliko dana. Za nju Vam ne treba posebna priprema, a najlepše je to što ne osećate glad. Dijeta traje sedam dana, nakon čega ćete se radovati lepoj i vitkoj figuri, ali bez jo-jo efekta. Meni je jednoobrazan i jednostavan.

Dijeta sa kuvanim jajima

Doručak: 2 tvrdo kuvana jaja, kriška integralnog hleba, šolja kafe ili čaja bez šećera;

10 h: 2 citrusa po izboru. Banane su zabranjene;

Mršavljenje sa jajima

Ručak: 2 tvrdo kuvana jaja, ogromna činija salate od povrća. Zabranjeni su dodaci, kao što su krompir i meso;

16 h: Voće po izboru;

Večera: 2 tvrdo kuvana jaja, 300 g čistog kuvanog mesa, salata od povrća;

Dijeta sa kuvanim jajima traje najviše sedam dana. Jaja treba da budu sveža, i, po mogućnosti, domaća. Tokom toplijih dana, jaja se brzo kvare, pa budite vrlo pažljivi kako ih čuvate. Kada je napolju toplo, jaja treba kuvati između 14 i 17 minuta.

Tokom dijete, treba unositi po 2 l vode dnevno. Dozvoljene su i neograničene količine biljnog čaja, bez dodatog šećera i zaslađivača. Najbolje je da svi proizvodi, koje unosite, budu sveži i domaće proizvodnje.

Osim svega ostalog, dijeta sa jajima je među malo onih, koje u potpunosti dobija poverenje stručnjaka. Oni, međutim, upozoravaju, da ne smete preterivati sa unosom kuvanih jaja, da ne bi preopteretili organizam.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest