Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Nakon toga sipamo proceđeni pileći bujon i dodajemo meso od bataka, odvojeno od kostiju.
Sipamo bulgur u čorbu....

Dodajte ih u bujon od pileta, stavite bujon od povrća, paradajz i pire, karfiol i začine. Kuvajte oko 10 minuta, na kraju dodajte i boraniju....

Napravite hladnu zapršku za lagano prohlađenu čorbu od žumanca umućenog sa sokom od pola limuna.
Pileća čorba sa limunom je gotova....

Ostavite pileću čorbu sa testeninom da se malo ohladi i servirajte je.
Prijatno!...

Pravimo zapršku od žumanaca i kiselog mleka, mešajmo i dodajemo u pileću čorbu....

Pileću čorbu za početnike servirajte posutu svežim peršunom i prstohvatom mlevenog bibera....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: