Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Gornja kora se namaže uljem ili maslacem, Stavljaju se 2-3 supene kašike od smese i kora se namaže samo po sredini....

Dodajte sok od limuna i promešajte.
Pripremljeni sirup se procedi i ohladi. Svaki trougao se potapa u topao šećerni preliv....

Poslužiti burek od gotovih kora dok je topao. Prijatno. Ne razlikuje se od kupovnog bureka....

Jednu gotovu koru prelivamo sokom od kompota. Mutimo pavlaku sa šećerom i vanilom.
Mažemo koru obilno i stavljamo drugu odozgo....

Gotovu pitu izvadite, stavite četiri posude ili šolje na rastojanju jedna od druge i okrenite tepsiju ....

Pica rolat od gotovih kora malo prohladiti, pa iseći na kolutove i servirati....

Nakon toga posipamo sa 1/4 od smese, nakon toga presavijamo po želji i oblik po želji.
Pečemo u teflonskom tiganju na tihoj vatri....

Umotajte kore u vazdušasti rolat sa šire strane kora i uvijte ih u oblik puža....

Sirup se priprema od 600 g šećera i 400 ml vode.
Nakon što je sirup gotov, dodajete mu krišku limuna, da se ne ušećeri....

Prvu koru premazati mešavinom vrele vode i ulja, preko staviti drugu koru i ponoviti postupak, treću koru staviti i premazati.
Izrendati krompir...
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: