Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Istucajte dobro svinjske šnicle i stavite ih u plitku posudu za pečenje....

Svinjetina se iseče na take šnicle. Po želji ih izlupajte, ali i bez toga dobro ispadnu. Propržite ih u malo ulja....

Svinske šnicle servirajte odmah sa garnirungom po izboru.
Pohovane svinjske šnicle su gotove....

Svaka zapržena šnicla se potapa u sos i zapeče se još desetak minuta u jako zagrejanoj rerni, tek toliko da uhvate karamel preplanulost....

Šnicle preliti sosom i peći u zagrejanoj rerni dok ne budu gorove. Meso postaje jako mekano i nije neophodna upotreba noža....

Gore nabrojani sastojci odgovaraju za tačno 4 šnicle.
Posolimo svinjske šnicle i začinjavamo biberom sa obe strane....

1

Gotove šnicle poređajte u pleh, obložen papirom za pečenje i preko svake ravnomerno rasporedite rendani kačkavalj i pecite u prethodno ugrejanoj rerni...
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: