Sočni Pileći File

Otkrij 23 recepta iz naših kolekcija za: Sočni Pileći File
Pileći file u sočnoj marinadiPileći file u sočnoj marinadiIseći šnicle od pilećih grudi....
Sočni pileći bataciSočni pileći bataciBataci se operu dobro i mariniraju se 3-4 sata, dok se s vremena na vreme promešaju. Nakon što se stave u posudu za pečenje prelivaju se ostatkom...
Pohovan pileći filePohovan pileći fileUvaljajte začinjeno pileće belo meso u prezle, pa ga pažljivo istucite čekićem na dasci da ga istanjite....
Zapržen pileći fileZapržen pileći fileIsečemo pileći file na krupnije komade i stavljamo ih u posudu....
Punjeni pileći filePunjeni pileći filePremažite pileće grudi sa unutrašnje strane....
Super sočni file i bataciSuper sočni file i bataciOperite meso i očistite batake od ostatka perja, ukoliko proizvodjač to nije uradio kako treba. Stavitte ih u duboku posudu da bi mogli da ih prelijete...
Pileći file u tiganjuPileći file u tiganjuPileći file se iseče na parčiće i posipa se sokom od limuna, solju, biberom i alevom paprikom i origanom. Zagreva se ulje u tiganju....
Pileći file sa kornfleksomPileći file sa kornfleksomA varijante za pripremu pilećih zalogaja i pilećih filea su različite....
Pileći file, šampinjoni, brokoliniPileći file, šampinjoni, brokoliniLuk sitno naseckati, beli luk protisnuti, a pečurke iseći na listiće. Brokolini oprati i odstraniti moguća zadebljanja. Meso iseći na 5 mm debele...
Pileći file i jabukePileći file i jabukePomešati predviđene začine. Meso iseći na komade željene veličine, posuti mešavinom začina i odložiti sa strane. Luk iseći na rebarca a jabuku na...
Pohovan mariniran pileći filePohovan mariniran pileći filePileće grudi isecite na filete. Sledeći korak je napraviti marinadu od soli, šećera, soja sosa, ulja, bibera, đumbira i belog luka....
Pileći file na roštiljuPileći file na roštiljuBeli luk pasirati, a peršun naseckati. Staviti ih u veliku posudu i dodati sve sastojke za marinadu. Staviti tanko nasečeno meso i promešati. Pokriti...

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: