Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Sočni Pileći File

Sočni Pileći File

Otkrij 23 recepta iz naših kolekcija za: Sočni Pileći File
Pileći file sa pavlakomPileći file sa pavlakomMožemo servirati pileći file sa pavlakom uz prilig pirinča sa povrćem....
Domaći pohovan pileći fileDomaći pohovan pileći file
Lepo pomešajte filete sa marinadom i ostavite bar na 30 minuta....
Pileći file, šampinjoni, brokoliniPileći file, šampinjoni, brokolini
Luk sitno naseckati, beli luk protisnuti, a pečurke iseći na listiće. Brokolini oprati i odstraniti moguća zadebljanja. Meso iseći na 5 mm debele...
Pileći file i jabukePileći file i jabuke
Pomešati predviđene začine. Meso iseći na komade željene veličine, posuti mešavinom začina i odložiti sa strane. Luk iseći na rebarca a jabuku na...
Pohovan mariniran pileći filePohovan mariniran pileći file
Pileće grudi isecite na filete. Sledeći korak je napraviti marinadu od soli, šećera, soja sosa, ulja, bibera, đumbira i belog luka....
Pileći file sa kornfleksomPileći file sa kornfleksom
Hrskavi pileći file često su prisutni u menijima restorana....
Pileći file sa biljkamaPileći file sa biljkama
Pileći file izlupajte čekićem i ostavite ga u marinadi na 2-3 sata....
Pileći file sa sosomPileći file sa sosom
1
Pileći file očistite i operite. Isecite na komadiće i dodajte so....
Super sočni file i bataciSuper sočni file i bataci
1
Operite meso i očistite batake od ostatka perja, ukoliko proizvodjač to nije uradio kako treba. Stavitte ih u duboku posudu da bi mogli da ih prelijete...
Sočni pileći bataci pečeni u kesi za pečenjeSočni pileći bataci pečeni u kesi za pečenje
Pileći bataci se operu i osuše. Sprema se marinada u posudi, tako što se ujedine i promešaju soja sos, ulje, sok od limuna i senf....
Pileći file sa kiselom pavlakomPileći file sa kiselom pavlakom
Ovaj pileći file sa kiselom pavlakom bude dosta ukusan....
Pileći file sa sirom BriPileći file sa sirom Bri
Naš jednostavni pileći file sa sirom Bri je spreman za serviranje! Dekorišite prema vašoj mašti!...

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: