Janija sa šargarepom

Janija sa šargarepom

Pogledaj ovu kolekciju recepata iz kategorije janija sa šargarepom. U kulinarskoj mreži Bonapeti otkrićeš 497 recepata za Janiju sa šargarepom, koje su naši kulinari već priremili i dodali na sajtu.
  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najviše snimani
  • najčešće ocenjivani
Janija od sočiva u Krok potu3Janija od sočiva u Krok potu
Dobrinka PetkovaDobrinka Petkova1k374234
Janija od luka sa pilećim bubcima2Janija od luka sa pilećim bubcima
Todorinka BernardovaTodorinka Bernardova1472557
Janija od piletine sa graškom2Janija od piletine sa graškom
VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva2k507447
Teletina u sosu sa leblebijom i šargarepom2Teletina u sosu sa leblebijom i šargarepom
Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova2k516453
Posni grašak u ekspres loncu3Posni grašak u ekspres loncu
Mariana Petrova IvanovaMariana Petrova Ivanova1k329442
Janija od luka sa piletinomJanija od luka sa piletinom
Teodora CekovaTeodora Cekova1652042
Pileća janija sa prazilukom i celerom3Pileća janija sa prazilukom i celerom
Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni587193133
Boranija sa dimljenim mesom2Boranija sa dimljenim mesom
Mariana Petrova IvanovaMariana Petrova Ivanova1k329442
Čorba od sočiva sa krompirom2Čorba od sočiva sa krompirom
Rositsa IvanovaRositsa Ivanova2125672
Janija od tikvica i pirinča5Janija od tikvica i pirinča
Martina TrakovaMartina Trakova551016
Krompir paprikaš sa čvarcima3Krompir paprikaš sa čvarcima
Albena AsenovaAlbena Asenova822274273
Janija sa koprivom i poširanim jajima2Janija sa koprivom i poširanim jajima
Viktoria KonstantinovaViktoria Konstantinova3148594
Sočivo na španski način sa čorizom2Sočivo na španski način sa čorizom
Mariana Petrova IvanovaMariana Petrova Ivanova1k329442
Gusta janija od graškaGusta janija od graška
Iliana DimovaIliana Dimova2669
Zimsko jelo od boranije2Zimsko jelo od boranije
Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova2k516453
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: