Bonapeti.rs»Recepti»Glavna Jela»Janija»Pasulj paprikaš sa dimljenim rebrima

Pasulj paprikaš sa dimljenim rebrima

Dobrinka PetkovaDobrinka Petkova
Šef kuhinje
1k3572k222
Pasulj paprikaš sa dimljenim rebrima
Fotografije: Dobrinka Petkova
1 / 3
04/11/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
240 min.
Ukupno
260 min.
Porcije
6
"Najbolje iz bugarske seoske kuhinje, ali duplo ukusnije uz pomoć moderne tehnodlogije"

Potrebni sastojci

  • pasulj - 500 g
  • luk - 1 glavica
  • šargarepa - 1 komad
  • paprike - 2 komada
  • paradajz - 2 komada
  • so
  • čubar
  • biber
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • brašno - 1 supena kašika
  • nana
  • rebra - 500 g, dimljena
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Kuvajte pasulj 30 minuta i ocedite iz vode. U tiganju propržite luk i šargarepu.

Nakon nekoliko minuta i paradajz. Pospite brašnom, začinima i dodaje pasulj.

Dobro promešajte i sipajte smesu u aparat za sporo kuvanje - krok-pot. Sipajte vodu i dodajte rebra, pretohdno propženi na kratko.

Zatvorite poklopac i uključite uređajte na 2 stepen. Nakon 4 sata jelo je gotovo. Pospite iseckanim peršunom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: