Podkategorije

Klasični Recepti

Klasični Recepti

Recepti iz kategorije Klasični Recepti, koji će inspirisati tvoj dan. U ovoj kategoriji ima 5227 recepata, višekratno isprobanih za klasična jela, koje možeš da pripremiš kada poželiš.
  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najviše snimani
  • najčešće ocenjivani
Sterilisana domaća pašteta2Sterilisana domaća pašteta
stanimira karadjovastanimira karadjova74732
Čorba od korpive sa svinjetinomČorba od korpive sa svinjetinom
Hristina Hristova ✅Hristina Hristova ✅712
Šareni milibrot kravaji4Šareni milibrot kravaji
Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni587193134
Slane kiflice sa mlevenim mesom5Slane kiflice sa mlevenim mesom
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k792986
Pečeno pile sa pečurkama i majčinom dušicom2Pečeno pile sa pečurkama i majčinom dušicom
Mariana Petrova IvanovaMariana Petrova Ivanova1k330444
Milibrot kiflice sa slatkom5Milibrot kiflice sa slatkom
Dani RusenovaDani Rusenova2599
Timbalo od tikvica sa pestom7Timbalo od tikvica sa pestom
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k792986
Male penjurlije sa kiselom pavlakom8Male penjurlije sa kiselom pavlakom1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k792986
Uvijen milibrot sa tečnom čokoladom4Uvijen milibrot sa tečnom čokoladom
Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni587193134
Čokoladna torta sa sirupom od mente3Čokoladna torta sa sirupom od mente
Kulinarna mrejaKulinarna mreja63882171
Hleb sa sočivom5Hleb sa sočivom
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k792986
Kolač od vanile2Kolač od vanile1
Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni587193134
Karpačo od tartufa9Karpačo od tartufa
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k792986
Punjene tikvice sa bulgurom i mlevenim mesom3Punjene tikvice sa bulgurom i mlevenim mesom
Nina Ivanova IvanovaNina Ivanova Ivanova514113146
Umak sa fetom i lukom2Umak sa fetom i lukom
AnonimenAnonimen404277112
Lava kolač za dvoje2Lava kolač za dvoje
AnonimenAnonimen404277112
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4.6
Ukupno glasalo: 5
53
42
30
20
10
Oceni: