Boranija sa heljdom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
07/07/2018
"Posna jela za dušu - današnji predlog je aromatična boranija sa heljdom "
Priprema5 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno35 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano452
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk i šargarepu isecite na kockice, a beli luk sitno iseckajte. Propržite ih u zagrejanom ulju.

Kada luk postaje providan, dodajte boraniju i kukuruz. Dobro promešajte i poklopite. Neka se tako dinsta sve nakratko.

Za to vreme operite heljdu. Dodajte je povrću zajedno sa 3 šolje vode.

Kada voda proključa voda, dodajte paradajz pire, čubar i so. Ostavite da se sve kuva dok ne bude gotovo.

Na kraju dodajte sitno iseckan peršun i još soli, ako je potrebno.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar