Grilovano povrće sa mariniranim pečurkama i belim lukom

07/07/2018
"Uključite gril da se ugreva - danas smo na povrću, slatkim pričama i hladnom vinu "
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano136
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite povrće. Isecite na krugove i trakice.

Potoptie patidžan na 20 minuta u posoljenu vodu, nakon toga ga operite.

Stavite povrće u posudu, posolite i marinirajte sa maslinovim uljem.

Ugrejte gril i pecite povrće sa obe strane.

Gotovo povrće pospite mirođijom i belim lukom.

Prelijte marinadom od pečuraka i sipajte pečurke odozgo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar