Način pripreme
U posudi umutimo jaja viljuškom. Dodajemo vodu i sveže mleko. Unutra stavljamo šećer i so, maslac i ponovo dobro promešamo.
Postepeno dodajte brašno, treba da dobijemo kašu gustine boze. Uzimamo tiganj za palačinke i mažemo ga maslacem.
Od kaše sipamo u tiganj i postepeno pečemo palačinke. Odvojimo 6 palačinaka. U šerpu na vatri stavljamo maslac i kad se ugreje dodajemo brašno i mešamo drvenom kašikom da dobijemo gustu kašu.
Lagano stavljamo sveže mleko i neprestano mešamo. Začinimo solju, biberom i muskantnim oraščićem. Mešamo neprestano dok ne dobijemo potrebnu gustinu sosa.
U mali pleh rasporedimo 1/3 sosa po dnu. Nadev pripremamo tako što sitno isečemo surimi štapiće, izrendamo sir i kobasicu.
Svaku palačinku mažemo sa malo maslaca, rasporedimo sir, kobasicu i rolate od rakova i na kraju kukuruz šećerac. Uvijamo u rolat. Pravimo isto i sa drugim palačinkama. Ređamo ih zbijeno jednu do druge. Odozgo mažemo sosom.
Izrendamo kačkavalj i rasporedimo ga na palačinke. Pečemo u ugrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne bude gotovo. Seviramo i jedemo dok su još tople. Neka vam je slatko!