Sos od pavlake sa topljenim sirom za šnicle

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
12/07/2018
"Neverovatan sos od pavake sa topljenim sirom, kojim možete preliti i pileće i svinjske šnicle, pa čak i teleće "
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 048
  • Pregledi tokom meseca34
  • Pregledi tokom sedmice13
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk sitno iseckajte i propržite sa malo maslinovog ulja. Zatim mu dodajte začine i vino.

Nakon 5-10 minuta dodajte pavlaku i sitno iseckan topljeni sir.

Ostavite sve da se krčka još 5 minuta, mešajući sve vreme.

Kada se sos zgusne, sklonite ga sa vatre i poslužite sa šniclama. Posipajte sitno iseckanu mirođiju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar