Način pripreme
Prvo uzimamo kalup za kolač za pečenje, u koji sipamo šećer za karamel. Nakon toga ga stavljamo pažljivo na ringlu, držeći rukavicom da se ne ispečemo i da se šećer istopi.
Kada se karamelizuje ostavljamo ga da se ohladi, a za to vreme spremamo karamel. Mešamo sve sastojke u jednu posudu i mutimo mikserom. Nakon što smo ga umutili čekamo da se karamel ohladi i da se stvrdne i onda sipamo krem karamel.
Nakon toga spremamo smesu za kolač. Ona se sprema u velikoj posudu, na najbrži način se sipaju sastojci i muti se mikserom. Nakon toga se sipa pažljivo preko krem karamela, samo u sredinu, i ne trese se. Stavlja se da se peče u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 50 minuta, ne treba da se prepeče. Peče se na pari.
Nakon što je gotov dobro je da se ostavi oko 5 sati da se ohladi, da može da se dobro izvadi na poslužavnik.