Način pripreme
Stavite 2 kesice želatina da nabubri u posebnim posudicama. Stavite 1 šolju šećera da se karamelizuje u posudi na vatri, mešajte dok ne dobijete svetao karamel. Uz neprestano mešanje dodajte komadiće maslaca i nakon toga sveže mleko i kafu (toplu). Čim smesa postane homogena, skinite sa vatre i rastvorite u njoj jedan želatin. Ostavite da se lepo ohladi.
Za beli krem ugrejte sveže mleko sa šećerom i dodajte skrob (1-2 supene kašike) pomešan sa malo vode. Mešajte dok se krem ne zgusne i skinite sa vatre. Ostavite da se ohladi i pažljivo pomešajte sa umućenom pavlakom.
Veoma malo namažite odgovarajće posudice za desert ili kalupe. Počnite u njih da ređate tanak sloj karamel krema, beli krem do vrha. Stavite posudice u frižider na nekoliko sati. Nakon toga servirajte mlečni krem karamel okrenut na tacnu.