Način pripreme
Isecite šargarepe na tračice. Pečurke i paprike takođe isecite na tanke lente. U vok stavite kašiku masnoće i stavite prvo isečene šargarepe.
Nakon što se proprže dodajte pečurke i na kraju paprike. Mešajte neprekidno i dodajte himalajsku so i klice od pasulja Mun. Propržite još malo i sklonite s ringle.
Ako koristite gotov kineski miks, onda u vok na jakoj vatri stavite kašiku masnoće i sipajte povrće. Dodajte himalajsku so i propržite povrće uz neprekidno mešanje. Kada je proprženo sklonite s ringle.
Unapred skuvajte špagete, kako je naznačeno na njihovom pakovanju. Nakon toga ih ostavite da se ocede. Nakon što se ocede od vode sipajte ih u vok sa kašikom masnoće. Mešajte neprekidno i kada se špageti proprže dodajte im soja sos.
Pržite još malo i dodajte zaprženo povrće. Mešajte i pržite još nekoliko minuta. Sklonite sa ringle i servirajte, a možete da začinite slatko-kiselim sosom.
* Možete da koristite 3 pakovanjaa kineskog miksa i konzervu klica od pasulja Mun umesto nabrojanog povrća :)