Način pripreme
Pirinač operite i isipajte ga u malu šerpu. Sipajte vodu, koliko da pokrije pirinač. Nakon toga stavite na vatru, da proključa. Kada proključa, pirinač ostavite na vatri još 5-7 minuta i sklonite sa vatre.
Za to vreme u dubokom tiganju ispžite jaja, tako da se izmrve na manje komadiće. Dodajte im so i biber. Kada su jaja gotova, isipajte ih u činiju. Papriku, luk i šargarepu iseckajte na kockice.
U istom tiganju propržite šargarepu, luk i papriku, dok ne omekšaju. Povrće posolite. Dodajte kukuruz i grašak. Promešajte. Pirinač isperite hladnom vodom i ocedite.
Zatim povrću dodajte pirinač. Dobro promešajte. Onda posolite i dodajte soja sos. Ponovo promešajte i sklonite s avatre. Zatim dodajte i ispržena jaja. Promešajte.