Dinstane svinjske šnicle iz rerne

02/09/2018
"Svaki zalogaj ovih šnicli treba da se topi u ustima, da li je jasno "
Priprema40 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno100 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano183
  • Pregledi tokom meseca47
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite i dobro osušite šnicle, izlupajte ih sa obe strane uz pomoć čekića. Stavite ih u posudu i dodajte sastojke za marinadu, prethodno pomešane i dobro promešane.

Dobro natrljajte jednu po jednu i ostavite na 30 minuta - tako treba da odstoji na hladnom.

Za to vreme operite pečurke i isecite ih na kriške, oljuštite šargarepu i isecite na četiri dela, a posle na kratke komade. Sipajte ulje i namažite ga po dnu pleha, preko zbijeno poređajte šnicle, oceđene iz marinade i uvaljane u brašno.

U preostalu marinadu dodajte isečeno povrće i uvaljajte ga dobro u nju, ravnomerno rasporedite preko šnicli.

Nisam dodavala so, meni je dovoljno slana vegeta i soja sos, ali pitanje ukusa, ako želite dodajte.

Pleh dobro uvijte aluminijumskom folijom i stavite u prethodno ugrejanu rernu na 220 stepeni i pecite oko 60 minuta.

Izvadite pleh i ostavite ga tako uvijen folijom na još 10 minuta, servirajte.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti