Način pripreme
Pripremite koru. Umutite žumanca sa šećerom. Dodajte druge sastojke dok ne dobijete homogenu smesu. Na kraju dodajte brašno sa praškom za pecivo. Mutite dok se brašno ne integriše.
Stavite u pravougaoni kalup sa ivicama koje se skidaju, obložen papirom za pečenje i pecite na 160 stepeni 10 minuta. Skinite papir i koru ponovo vratite u kalup.
Pripremite krem dok pripremate i koru. U posudu stavite 700 ml vode i šećer i stavite na vatru da provri. U preostalih 300 ml vode rastvorite četiri pudinga. Kad voda sa šećerom provri, dodajte smesu od pudinga lagano uz neprestano mešanje.
Mešajte dok se krem ne zgusne. Dodajte vanilu i skinite sa vatre.
Umutite belanca sa šećerom na sneg. Dodajte u topao krem i mutite mikserom na niskoj brzini.
U toplu koru sipajte topao krem. Poravnajte po površini i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Umutite pavlaku na čvrste vrhove i sipajte na hladan krem. Poravnajte i ostavite u frižideru da se stegne.
Ukrasite po želji. Ovde su cvetići od fondana.