Pohovana svinjska srca

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
12/09/2018
"Da li je to bilo meze samo dok smo ga servirali - i nestade, a pivo je ostalo "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 122
  • Pregledi tokom meseca57
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjska srca - 1 kg
  • jaja - 2 komada
  • prezle - 1 šolja
  • biber
  • ulje - 1/2 šolje
* merne jedinice

Način pripreme

Operemo dobro srca. Stavljamo ih u duboku posudu, u vodu stavljamo so i biber i kuvamo dok ne omekšaju.

Vadimo, ostavljamo da se ohlade i onda ih isečemo na tanko.

Mutimo dva jaja u posudi i svako parče potapamo u jaje nakon toga u prezle i opet u jaje.

Pržimo u jako zagrejanom ulju dok ne dobije zlatastu boju.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar