Jagnjeća kurban čorba sa presečenim jajima

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8878
3
17/09/2018
"Isproban recept iz tajnih skrovišta bugarske kuhinje - aromatična jagnjeća kurban čorba sa prelivom od presečenih jaja "
Priprema25 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno115 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano56
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se opere i iseče na parčiće koji se skuvaju u posoljenoj vodi.

Pena, koja se formira pri kuvanju, se sklanja. Luk se iseče i zaprži u masnoći.

Dodaju se paradajz pire, ljute paprike i aleva paprika. Zaprška se razredi sa bujonom i sipa se u čorbu.

Dodaju se se isečen krompir i pirinač. Kada se skuvaju dodaju se umućena jaja da se preseku i da se skuvaju u froncle. Posipa se nanom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar