Jagnjeća crevca pečena u rerni

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
18/09/2018
"Ova ukusna đakonija koliko samo rakije i piva popije ! Nazdravlje vam želimo!"
Priprema15 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano305
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo crevca, okrećemo štapićem i ponovo ih peremo. Možemo da natopimo malo u vodi sa sirćetom i posle ih opet isperemo u nekoliko voda.

Upletemo crevca u pletenice i poređamo u posudu za pečenje podmazanu masnoćom.

Posipamo solju, alevom paprikom, istopljenim maslacem, isečenim peršunom i nanom, nalivamo malo vode (približno 1/2 šolje) i zapečemo u rerni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar