Način pripreme
Uzimamo dasku i nož, operemo batake i počnemo da ih odvajmo od kostiju. Nakon toga sečemo na tračice i začinjavamo začinima.
U tiganj sipamo malo ulja i zapržavamo pileće meso. Sklanjamo sa vatre. U posudi ljuštimo krompir, operemo ga, isečemo, sipamo malo soli i mešamo. U tiganju pržimo krompir dok ne bude gotov.
Sečemo kupus, paradajz na kolutove, krastavčiće na krugove, a kačkavalj rendamo. Sos spremamo tako što ljuštimo beli luk i mrvimo ga u avanu ili odgovarajućoj posudi. U posudu sipamo kiselo mleko i majonez, dodajemo i izmrvljen beli luk, mešamo i naš sos je gotov.
Zagrevamo u tiganju lepinje za donere, savijamo kao kornet i počinjemo da dodajemo meso, sos, krastavčiće, paradajz, kupus, sos, krompiriće, paradajz, meso, sos, kačkavalj, meso, krastavčiće i skroz na kraju obilno stavljamo sos.