Šlag za torte

25/09/2018
"Kulinarska umeća za majstore poslastičare "
Priprema5 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno10 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano363
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • šećer - 24 supene kašike
  • belanca - 4 koamda
* merne jedinice

Način pripreme

Belanca sa 12 supenih kašika umutite na sneg.

U posebnoj posudi karamelizujte preostalih 12.

Karamel dodajte u belanca uz neprestano mešanej mikserom.

Gotov šlag stavite na tortu/kolač i viljuškom oblikujte vrhove.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar