Paradajz punjen jajima u rerni

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73613
03/10/2018
"Aromatični punjeni paradajz, koji možete da servirate kao predjelo ili laganu večeru "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano121
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paradajz se opere. Iseče se poklopac oko drški, a unutrašnjost se izdubi. Izdubljeni paradajz se okreće da može sok da mu se ocedi.

Nakon što se ocede, sole se i bibere. U svaki paradajz se stavlja po malo sitno isečene šunke i jedan istucan čen belog luka.

U svaki paradajz se razbije po jedno sveže jaje. Odozgo se opet posoli jaje i kapne se po nekoliko kapi maslinovog ulja.

Peče se u pethodno zagrejanoj rerni dok se jaje ne stegne. Na kraju se posipa peršunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar