Krem supa sa bundevom, krompirom i šargarepom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8870
3
22/11/2018
"Gusta, aromatična, raskošna, ukusna - ko ne bi želeo na trpezi jednu ovakvu supicu "
Priprema20 min.
Kuvanje70 min.
Ukupno90 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano287
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šerpu sa oko dve trećine vode stavljaju se oljušteni i na krupno isečeni sastojci: bundeva, krompir, šargarepa, brokoli i luk.

Ringla se prvo uključuje na najjaču temperaturu dok se šerpa ne zagreje i nakon oko 10 minuta s smanjuje na treći-četvrti stepen.

Tako se kuva pod poklopcem jedan sat bez otvaranja, da bi supa mogla da sačuva arome svih sastojaka.

Nakon toga u supu se dodaju: vezica mirođije, so i đumbir po ukusu, namrvljeni sir i maslac.

Pasira se i ostavlja oko 10 minuta na ringli.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar