Dinstani zec sa krompirom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67603
24/11/2018
"Beli zeka u glinenoj đuvečari ležao i postao toliko krhak da zapravo nije za priču "
Priprema20 min.
Kuvanje70 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano285
  • Pregledi tokom meseca26
  • Pregledi tokom sedmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite i isecite zečije meso na velike parčiće. Luk i šargarepu isecite na srednje velike parčiće. Sipajte ulje u šerpu i izdinstajte meso, malo kasnije dodajte u luk sa šargarepom.

Oljuštite krompir, operite ga i isecite na velike parčiće. Kada se meso izdinsta sa lukom, pospite alevom paprikom i sipajte vodu, teko toliko da prelije meso.

Kuvajte na umerenoj ringli oko 30 minuta, nakon toga dodajte krompir s paradajz pireom. Kada provru zajedno, pospite začinima.

Nakon što se skuvaju meso i krompir, po želji možete da dodate i kukuruz.

Servirajte jelo toplo sa dodatkom kiselih ljutih paprika.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar