Neodoljiva rebra sa hrskavom koricom

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
05/12/2018
"Koliko god puta da nam pripremite ovakva rebra, toliko ćemo ih puta jesti za zadovoljstvom "
Priprema25 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno85 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano131
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Posolimo rebra i natrljamo ih alevom paprikom i malo soli. Posipamo čubrom i biberom. Oljuštimo krompir i sečemo na deblje štapiće. Operemo ih da padne skrob.

U pleh sipamo krompr, isečeni luk, šargarepu i rebra, posiipamo uljem i sipamo vodu, oko 1 šolje. Poželjno e da pokrijemo pleh aluminijumskom folijom. Pečemo u rerni oko 45 minuta, nakon toga skidamo foliju i pečemo dok ne ostanu na masti i dok rebra ne dobiju hrskavu koricu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar