Svinjski but sa krompirom i pečurkama u đuvečari

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8483
3
08/12/2018
"Top predlog za nezasite - meso, krompir i pečurke "
Priprema20 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno110 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano836
  • Pregledi tokom meseca26
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite svinjski but na velike zalogaje ili kriške.

Krompir isecite na kocke, luk - na krupnije, a pečurke - na ivice.

Crvene pečene paprike isecite na kocke.

Sipajte ulje u đuvečaru i dodajte meso, pospite začinima i dobro promešajte. Posle dodajte luk, krompir, pečurke i paprike.

Promešajte ponovo i pospite sa još malo začina. Dodajte oljušten paradajz i malo vode. Oljuštite čenove belog luka i stavite odozgo sitno isečen peršun.

Stavite đuvečaru u rernu i pecite na umerenoj temperaturi oko sat i po.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar