Jagnjeća džigerica u maramici

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67413
13/12/2018
"Palite roštilj i otvorite po jedno pivo s prijateljima, jer će meze biti gotovo za čas "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano843
  • Pregledi tokom meseca70
  • Pregledi tokom sedmice29
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • džigerica - 1 kg, jagnjeća
  • jagnjeća maramica - 4 komada
  • beli luk - 3 - 4 čena
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Džigericu blanširamo u kipućoj vodi, solimo je, sečemo i raspoređujemo u maramicu zajedno sa čenovima belog luka.

Uvijamo je dobro.

Dobijene paketiće pečemo na roštilju oko 10 minuta sa svih strana dok pazimo da ne pregore.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar