Kuvani svinjski rolat

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
27/12/2018
"Tanko meze za poznavaoce "
Priprema15 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno135 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano91
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U sezoni domaćeg svinjskog mesa predlažemo vam recept za sjajan delikatesan rolat.

Meso se opere dobro. Ako je debelo, može da se filetira. Nakon toga ga stavljamo rastvoreno na dasku za sečenje.

Posipamo dobro solju, čubrom, alevom paprikom, mlevenim pimetnom i veoma čvrsto uvijamo u rolat. Caka je da se zaveže kanapom i da ostane čvrsto.

Nakon toga kuvamo rolat dva sata u dubokoj šerpi.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar